четвъртък, 22 март 2012 г.

Опасностите на паралелните светове

Все по-често се споменава, че паралелните светове могат да са напълно реални и на нашата планета да съществуват други форми на живот и други светове.
Има много случаи, когато хора са преминавали в паралелен свят. Известен е случай, който е преживяло малко момиченце от Англия. Момиченцето се разхождало в гората до дома си, но внезапно се оказало в пространство, което било оградено с невидима стена.
Момиченцето удряло по стената, опитвало се да мине през нея, викало, но нищо не се получавало. То виждало родителите си и съседите си, които обикаляли гората, за да го намерят, но те изобщо не го виждали.
След като всички те си тръгнали обезсърчени от гората, стената изчезнала и момиченцето успяло да се върне вкъщи.
Опасностите на паралелните светове
Живите същества от другата страна на света могат да ни виждат и да ни чуват, а ние дори не се досещаме, че сме част от някакъв зрителен експеримент.
Понятието „друг свят” е известно от древни времена. Хората от векове се досещат, че съществуват и други форми на живот, други измерения, където има живи същества.
Всички езически религии са свързани с вярване за други светове. Шаманите и жреците са се свързвали с тези други светове.
Съществуват доказателства за пространствено-времевите прозорци. През тези прозорци хората попадат в други светове с други параметри на времето и пространството.
Това може да е както миналото, така и бъдещето. Когато човек попадне в такова място, той изчезва завинаги от нашия свят. Ако все пак успее да се върне, той е с разклатено здраве и психика.
Такива места се наричат процепи между реалностите или портали към други измерения. През деветнадесети век, когато не е имало лимузини, двама американци от Кънектикът – полковник и съдия – се скрили в малка къщичка в гората по време на проливен дъжд.
Тази къща била известна като къщата на ужасите, тъй като в един прекрасен ден фермерът, който живеел там, изчезнал от нея заедно с жена си и петте им деца.
Когато американците влезли в къщата, настъпила тишина и пълен мрак, не се чувал дъждът. Пред погледа на съдията и полковника се открила ужасна картина – труповете на цялото фермерско семейство. Съдията влязъл в една от стаите и изчезнал.
Полковникът избягал от къщата, но изгубил разсъдъка си, а съдията така и не бил намерен, нямало ги и труповете на фермера и семейството му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар